Om Studio AM

Baserad i Stockamöllan, Skåne

Hej, här är jag. Amanda.

Jag älskar mitt jobb, så enkelt är det. Varje fotosession gör mig glad och pirrig. För att inte tala om redigeringsprocessen, som är själva förädlingen av vårt gemensamma arbete. Det kan jag hålla på med hur länge som helst (vilket ofta leder till massa fina bonusbilder till dig, hurra!).

Min fotografiska resa började i Philadelphia, USA, där jag är uppvuxen. Den tog mig sedan till Florens, Italien, där jag mötte en skåning (som nu är min man), som så småningom övertygade mig om att Skåne är den vackraste platsen på jorden. När jag nu har bytt den livliga storstadspulsen mot lugnet i den pittoreska byn Stockamöllan, kan jag bara hålla med. Naturen här är magisk och en lyx att få fotografera i. Vi har stenbrott och möllor,  gran- och bokskogar, ängar och ljuvligt forsande Rönne å, som blir sagolika bakgrunder för familjeporträtt, bröllopsbilder och livsstilsdokumentation.

I byns gamla handelsbod finns numera min rymliga studio, där kompisgäng, familjer eller kollegor får plats att ta en kaffe och fixa till frisyrerna innan jag fångar tiden och er på bild.

Varmt välkommen till mig och Studio AM!